Бижутата-страхотен подарък за Свети Валентин


Свети Валентин е празник, който се празнува на 14-ти февруари и е асоцииран с любовта. Той е известен като денят на запознанствата и подаръците. Обикновено хората си подаряват цветя, шоколад или пък бижута в знак на своята любов.

Бижуто, като подарък за Свети Валентин, може да бъде много различно и да зависи от вкуса на човека на когото се подарява. Един от най-популярните варианти за жени са бижута изработени от сребро или злато. След като се спрете на материалът от който е изработено бижуто вече може да помислите дали то да бъде: колие, обици, гривна или пък пръстен.

Обиците могат да бъдат добър избор за подарък. Важно е да знаете какво би предпочела дамата дали златни обици или пък сребърни обици.

Разгледайте нашите златни обици.
Разгледайте нашите сребърни обици.
Разгледайте нашите обици с диаманти.

Колиетата са популярни модни аксесоари, които могат да заблестят на врата на всяка жена.Предложения златни колиета.
Предложения сребърни колиета.
Предложения колиета с диаманти.


Дамските гривни също са символ на любов, преданост и внимание, което може да добави допълнителна смисъл към подаръка. Те са универсални и могат да се носят на различни поводи и случаи.Дамски златни гривни.
Дамски сребърни гривни.

Свети Валентин е празник на любовта и верността - идеален момент да се предложи брак.  Направете момента специален. Уверете се, че обстановката и мястото, където й предлагате, ще бъдат запомнящи се. Жените обичат изненадите, особено ако са романтични. Годежният пръстен трябва да се подбере спрямо вкусът на дамата: дали да бъде изработен от жълто или бяло злато, както дали да бъде с диамант или с циркон. По традиция годежният пръстен трябва да бъде с централен камък.

Златни пръстени.
Златни пръстени с диаманти.Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива