GTM-T9K9TZ8

Сребърни гривни

Сребърна гривна детелинка

39.00лв

Сребърна гривна детелинки

35.00лв

Сребърна гривна сърца

32.00лв

Сребърна гривна сърце

30.00лв

Сребърна гривна сърце

75.00лв

Сребърна гривна безкрайност

44.00лв

Сребърна гривна

138.00лв

Сребърна гривна

106.00лв

Сребърна гривна

240.00лв

Сребърна гривна

325.00лв

Сребърна гривна

325.00лв

Сребърна гривна

103.00лв

Сребърна гривна

88.00лв

Нежна сребърна гривна

40.00лв

Сребърна гривна с камъни циркони

63.00лв

Сребърна гривна с камъни циркони

63.00лв

Сребърна гривна

66.00лв

Сребърна гривна

55.00лв

Сребърна гривна със сърца

104.00лв

Твърда сребърна гривна

233.00лв


Семпли или искрящи, класически или разчупени, с висулка или без – благодарение на своята многолика същност и възможността за богат набор от форми, дамските сребърни гривни могат да бъдат както перфектно допълнение към всяко облекло, така и чудесен сантиментален подарък, независимо от повода. В нашата колекция от сребърни гривни можете да се потопите в разнообразието от стилове, където, сигурни сме, ще намерите нещо точно за вас.

Вашето място за дамски сребърни гривни и не само - MK-ORO Jewellery

  • Почти няма жена, която да остане равнодушна при вида на елегантна дамска сребърна гривна. Страстта на дамите към бижутата е небезизвестен факт. Ние се стараем да ви предлагаме модели, които да ви вълнуват. Дизайните на сребърните гривни в MK-ORO Jewellery са хармонично съчетание между традиционното класическо виждане за това бижу и новите актуални тенденции, които освежават визията;
  • Гривните с червен конец са доказателство за това, че сребърните гривни могат да съчетават в себе си полезното и красивото. Защитната им функция е позната на хората от древни времена, а днес тя е обект на огромно внимание. Широката гама от допълнителни детайли в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с дамска сребърна гривна с червен конец, която да отговаря изцяло на вашите вкусови предпочитания и лесно да я “внедрите” в своето ежедневие;
  • За да задоволим потребностите и на най-претенциозния дамски вкус, наред със сребърните гривни, при нас може да намерите и сребърни колиета, с които перфектното съчетание на бижута е гарантирано. Сред тях особено се отличават колиетата с диаманти, защото всички знаем, че диамантите са най-добрият приятел на дамите. Стилни, изискани и изключително блестящи – точно това, което дамите търсят. 

Дамските сребърни гривни са на почит още от времето на Клеопатра. Те придават особено обаяние и чар не женската визия и акцентират върху нежната природа на дамите.

За да се възползвате от всички предимства на това бижу, за покупката на сребърна гривна се доверете на MK-ORO Jewellery и ще получите отлично качество, прецизна изработка и неповторима визия. 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива