Сребърни гривни

Сребърна гривна с перли

103.00лв

Сребърна гривна

56.00лв

Сребърна гривна

86.00лв

Сребърна гривна с перли

105.00лв

Сребърна гривна

109.00лв

Сребърна гривна

80.00лв

Сребърна гривна

69.00лв

Сребърна гривна с камъни циркони

99.00лв

Сребърна гривна с камъни циркони

48.00лв

Сребърна гривн с камъни циркони

104.00лв

Сребърна гривн с камъни циркони

104.00лв

Сребърна гривн с камъни циркони

66.00лв

Сребърна гривн с камъни циркони

63.00лв

Сребърна гривна

59.00лв

Сребърна гривна Love

52.00лв

Сребърна гривна детелинки

29.00лв

Сребърна гривна сърца

34.00лв


Семпли или искрящи, класически или разчупени, с висулка или без – благодарение на своята многолика същност и възможността за богат набор от форми, дамските сребърни гривни могат да бъдат както перфектно допълнение към всяко облекло, така и чудесен сантиментален подарък, независимо от повода. В нашата колекция от сребърни гривни можете да се потопите в разнообразието от стилове, където, сигурни сме, ще намерите нещо точно за вас.

Вашето място за дамски сребърни гривни и не само - MK-ORO Jewellery

  • Почти няма жена, която да остане равнодушна при вида на елегантна дамска сребърна гривна. Страстта на дамите към бижутата е небезизвестен факт. Ние се стараем да ви предлагаме модели, които да ви вълнуват. Дизайните на сребърните гривни в MK-ORO Jewellery са хармонично съчетание между традиционното класическо виждане за това бижу и новите актуални тенденции, които освежават визията;
  • Гривните с червен конец са доказателство за това, че сребърните гривни могат да съчетават в себе си полезното и красивото. Защитната им функция е позната на хората от древни времена, а днес тя е обект на огромно внимание. Широката гама от допълнителни детайли в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с дамска сребърна гривна с червен конец, която да отговаря изцяло на вашите вкусови предпочитания и лесно да я “внедрите” в своето ежедневие;
  • За да задоволим потребностите и на най-претенциозния дамски вкус, наред със сребърните гривни, при нас може да намерите и сребърни колиета, с които перфектното съчетание на бижута е гарантирано. Сред тях особено се отличават колиетата с диаманти, защото всички знаем, че диамантите са най-добрият приятел на дамите. Стилни, изискани и изключително блестящи – точно това, което дамите търсят. 

Дамските сребърни гривни са на почит още от времето на Клеопатра. Те придават особено обаяние и чар не женската визия и акцентират върху нежната природа на дамите.

За да се възползвате от всички предимства на това бижу, за покупката на сребърна гривна се доверете на MK-ORO Jewellery и ще получите отлично качество, прецизна изработка и неповторима визия. 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива