Сребърни гривни

Регулираща се сребърна гривна

55.00лв

Елегантна сребърна гривна

59.00лв

Елегантна сребърна гривна

134.00лв

Дамска сребърна гривна спирала

54.00лв

Нежна сребърна гривна с камъни

86.00лв

Нежна сребърна гривна с камъни

47.00лв

Нежна сребърна гривна със сърца

40.00лв

Нежна сребърна гривна

45.00лв

Елегантна сребърна гривна

61.00лв

Елегантна сребърна гривна

78.00лв

Сребърна гривна с камъни

48.00лв

Сребърна гривна с камъни

72.00лв

Сребърна гривна с камъни

73.00лв

Сребърна гривна

51.00лв

Сребърна гривна със сърце

59.00лв

Сребърна гривна

36.00лв

Сребърна гривна

36.00лв

Сребърна гривна кръгове

64.00лв

Сребърна гривна сърца

61.00лв

Дамска сребърна гривна

37.00лв


Семпли или искрящи, класически или разчупени, с висулка или без – благодарение на своята многолика същност и възможността за богат набор от форми, дамските сребърни гривни могат да бъдат както перфектно допълнение към всяко облекло, така и чудесен сантиментален подарък, независимо от повода. В нашата колекция от сребърни гривни можете да се потопите в разнообразието от стилове, където, сигурни сме, ще намерите нещо точно за вас.

MK-ORO Jewellery – вашето място за дамски сребърни гривни и не само

  • Почти няма жена, която да остане равнодушна при вида на елегантна дамска сребърна гривна. Страстта на дамите към бижутата е небезизвестен факт. Ние се стараем да ви предлагаме модели, които да ви вълнуват. Дизайните на сребърните гривни в MK-ORO Jewellery са хармонично съчетание между традиционното класическо виждане за това бижу и новите актуални тенденции, които освежават визията;
  • Гривните с червен конец са доказателство за това, че сребърните гривни могат да съчетават в себе си полезното и красивото. Защитната им функция е позната на хората от древни времена, а днес тя е обект на огромно внимание. Широката гама от допълнителни детайли в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с дамска сребърна гривна с червен конец, която да отговаря изцяло на вашите вкусови предпочитания и лесно да я “внедрите” в своето ежедневие;
  • За да задоволим потребностите и на най-претенциозния дамски вкус, наред със сребърните гривни, при нас може да намерите и сребърни колиета, с които перфектното съчетание на бижута е гарантирано. Сред тях особено се отличават колиетата с диаманти, защото всички знаем, че диамантите са най-добрият приятел на дамите. Стилни, изискани и изключително блестящи – точно това, което дамите търсят. 

Дамските сребърни гривни са на почит още от времето на Клеопатра. Те придават особено обаяние и чар не женската визия и акцентират върху нежната природа на дамите.

За да се възползвате от всички предимства на това бижу, за покупката на сребърна гривна се доверете на MK-ORO Jewellery и ще получите отлично качество, прецизна изработка и неповторима визия.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива