Сребърни гривни

Сребърна гривна детелинка и перла

88.00лв

Твърда сребърна гривна сърца

62.00лв

Сребърна гривна

33.00лв

Сребърна гривна сърца

25.00лв

Сребърна гривна

29.00лв

Сребърна гривна

24.00лв

Сребърна гривна

39.00лв

Сребърна гривна

39.00лв

Сребърна гривна за крак

36.00лв

Сребърна гривна за крак

21.00лв

Сребърна гривна за крак

33.00лв

Сребърна гривна с камъни циркони

143.00лв

Сребърна гривна сърца

235.00лв

Сребърна гривна сърца

232.00лв

Сребърна гривна сърца

231.00лв

Сребърна гривна

170.00лв

Сребърна гривна

121.00лв

Сребърна гривна

76.00лв

Сребърна гривна с перли

103.00лв


Семпли или искрящи, класически или разчупени, с висулка или без – благодарение на своята многолика същност и възможността за богат набор от форми, дамските сребърни гривни могат да бъдат както перфектно допълнение към всяко облекло, така и чудесен сантиментален подарък, независимо от повода. В нашата колекция от сребърни гривни можете да се потопите в разнообразието от стилове, където, сигурни сме, ще намерите нещо точно за вас.

Вашето място за дамски сребърни гривни и не само - MK-ORO Jewellery

  • Почти няма жена, която да остане равнодушна при вида на елегантна дамска сребърна гривна. Страстта на дамите към бижутата е небезизвестен факт. Ние се стараем да ви предлагаме модели, които да ви вълнуват. Дизайните на сребърните гривни в MK-ORO Jewellery са хармонично съчетание между традиционното класическо виждане за това бижу и новите актуални тенденции, които освежават визията;
  • Гривните с червен конец са доказателство за това, че сребърните гривни могат да съчетават в себе си полезното и красивото. Защитната им функция е позната на хората от древни времена, а днес тя е обект на огромно внимание. Широката гама от допълнителни детайли в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с дамска сребърна гривна с червен конец, която да отговаря изцяло на вашите вкусови предпочитания и лесно да я “внедрите” в своето ежедневие;
  • За да задоволим потребностите и на най-претенциозния дамски вкус, наред със сребърните гривни, при нас може да намерите и сребърни колиета, с които перфектното съчетание на бижута е гарантирано. Сред тях особено се отличават колиетата с диаманти, защото всички знаем, че диамантите са най-добрият приятел на дамите. Стилни, изискани и изключително блестящи – точно това, което дамите търсят. 

Дамските сребърни гривни са на почит още от времето на Клеопатра. Те придават особено обаяние и чар не женската визия и акцентират върху нежната природа на дамите.

За да се възползвате от всички предимства на това бижу, за покупката на сребърна гривна се доверете на MK-ORO Jewellery и ще получите отлично качество, прецизна изработка и неповторима визия. 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива