Златни пръстени

Златото е онзи скъпоценен метал, който винаги е бил стандарт за изисканост, богатство и красота. С топлия си жълт оттенък и елегантния си блясък, съкровищата от колекцията на MK-ORO Jewellery за златни пръстени остават едни от най-търсените.

Подобно на предложенията ни за сребърни пръстени, златните им аналози практически никога не губят своята актуалност в модните среди. Те могат да бъдат съчетани успешно с различни облекла, както и да бъдат чудесен аксесоар към визията ви по редица поводи.

За какви поводи могат да бъдат носени златни пръстени?

Търсенето на златни пръстени за направата на уникален подарък е често срещано. Истината е, че златните накити се приемат като много изискан и скъп подарък от дамите, независимо от повода, по който го получават. Дали ще е рожден ден, имен ден, семеен празник, жестът ви да подарите златен пръстен няма да остане неоценен.

Другият много често срещан повод да се търсят златни пръстени са годежите. Традиционно, младите двойки залагат на различни видове златни пръстени - от изчистени модели, до такива, успешно комбиниращи се с разнообразни скъпоценни камъни.

Златото е сред най-скъпите благородни метали, затова покупката му преди всичко е свързана с по-голяма инвестиция. Въпреки това, подаряването на подобен пръстен е жест, който остава запомнен и не губи своята стойност във времето.

Какви златни пръстени ще откриете в колекцията на MK-ORO Jewellery?

В онлайн магазина на MK-ORO Jewellery сме подбрали богата селекция от златни пръстени. Тук можете да избирате между семпли модели, изработени от висококачествено жълто злато. Сред предложенията ни се открояват още такива от бяло и розово злато. Можете да закупите златни пръстени, представящи отлична комбинация с много и различни скъпоценни камъни.

MK-ORO Jewellery поддържа наличност от стотици модели пръстени, представящи уникални изработки и предлагани в различни размери. Тук ще намерите този, който отговаря в най-пълна степен на търсенето ви.


Златен пръстен със звездичка

219.00лв

Дамски пръстен от жълто злато

493.00лв

Златен пръстен със син топаз

493.00лв

Златен пръстен с цитрин

481.00лв
Златен пръстен Роберто Браво колекция Naviblue
-10%

Златен пръстен Роберто Браво колекция Naviblue

3,010.00лв 2,709.00лв
Златен пръстен Роберто Браво колекция Attach
-7%

Златен пръстен Роберто Браво колекция Attach

1,566.00лв 1,456.38лв
Златен пръстен Роберто Браво колекция Black Orchid
-7%

Златен пръстен Роберто Браво колекция Black Orchid

1,983.00лв 1,844.19лв
Златен пръстен Роберто Браво колекция Noahs Ark
-10%

Златен пръстен Роберто Браво колекция Noahs Ark

3,654.00лв 3,288.60лв
Златен пръстен Роберто Браво колекция Soul Dance
-7%

Златен пръстен Роберто Браво колекция Soul Dance

1,812.00лв 1,685.16лв

Златен пръстен с камъни циркони

244.00лв

Златен пръстен с перла

406.00лв

Пръстен от бяло злато с перла

400.00лв

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива