Сребърни колиета

Сребърни колиета с име

95.00лв

Сребърно колие сърце

85.00лв

Сребърно колие с камъни циркони

62.00лв

Сребърно колие цветя

92.00лв

Сребърно колие с оникс

53.00лв

Сребърно колие с малахит

53.00лв

Сребърно колие с малахит

58.00лв


Сребърните колиета са сред най-обичаните от дамите бижута. Фината изработка и нежните форми стоят изключително елегантно на шията на всяка жена и това определено не остава незабелязано от околните. Затова ако сте мъж и искате да зарадвате своята майка, баба, сестра или любима, то определено това са сред подаръците, с които неминуемо ще постигнете желания ефект. Сребърните колиета от MK-ORO Jewellery пристигат при вас в красива кутия и със сертификат за изработката и качеството на продукта. 

Разнообразието от висулки на сребърните колиета в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с бижу, което изцяло отговаря на вътрешния ви свят. Среброто ще ви позволи да носите вашето сребърно колие, независимо дали отивате на работа, на разходка в парка, или се приготвяте за официална вечеря. Универсалната визия на този благороден материал е сред основните му предимства, но не и единственото.

Предимства на сребърните колиета:

  • Те са сравнително по-евтини от златните накити;
  • Големият диапазон на обработваемост на среброто дава възможност за използване на целия му потенциал, в резултат на което виждаме причудливи форми и интересни дизайнерски решения;
  • Сребърните колиета с родиево покритие са лесни за поддръжка бижута, които не изискват постоянни грижи;
  • Тъй като сребърните колиета перфектно се съчетават с орнаменти и детайли от други материали, те могат да бъдат декорирани с всевъзможни допълнителни елементи;
  • Сребърните колиета могат да бъдат в разнообразие от размери, което ги прави подходящи за жени на всякаква възраст, та дори и за деца.

Особено голям интерес сред дамите предизвикват колиетата с диаманти, които са доказали във времето, че са способни на чудеса. Те могат да придадат елегантност, ефирност и голяма доза женственост на всеки тоалет и да приковават погледите на околните с лекота. Бляскавите елементи са чудесно допълнение на всяка визия.

Нашите сребърни колиета с диаманти ( нямаме сребърни колиета с диаманти, диаманти имаме само при бижутата от злато )  са доказателство за това. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива