Сребърни колиета

Сребърни колиета с име

95.00лв

Сребърно колие с камъни циркони

154.00лв

Сребърно колие сърце

59.00лв

Сребърно колие феникс

40.00лв

Сребърно колие с перла и циркони

82.00лв

Сребърно колие с камъни циркони

35.00лв

Сребърно колие ключ сол

40.00лв

Сребърно колие сърце

43.00лв

Сребърно колие дърво на живота

59.00лв

Сребърно колие опашка на кит

40.00лв

Сребърно колие пеперуда

61.00лв

Сребърно колие лебед

61.00лв

Сребърно колие сърца

49.00лв

Сребърно колие детелинка

36.00лв

Сребърно колие сърце

33.00лв


Сребърните колиета са сред най-обичаните от дамите бижута. Фината изработка и нежните форми стоят изключително елегантно на шията на всяка жена и това определено не остава незабелязано от околните. Затова ако сте мъж и искате да зарадвате своята майка, баба, сестра или любима, то определено това са сред подаръците, с които неминуемо ще постигнете желания ефект. Сребърните колиета от MK-ORO Jewellery пристигат при вас в красива кутия и със сертификат за изработката и качеството на продукта. 

Разнообразието от висулки на сребърните колиета в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с бижу, което изцяло отговаря на вътрешния ви свят. Среброто ще ви позволи да носите вашето сребърно колие, независимо дали отивате на работа, на разходка в парка, или се приготвяте за официална вечеря. Универсалната визия на този благороден материал е сред основните му предимства, но не и единственото.

Предимства на сребърните колиета:

  • Те са сравнително по-евтини от златните накити;
  • Големият диапазон на обработваемост на среброто дава възможност за използване на целия му потенциал, в резултат на което виждаме причудливи форми и интересни дизайнерски решения;
  • Сребърните колиета с родиево покритие са лесни за поддръжка бижута, които не изискват постоянни грижи;
  • Тъй като сребърните колиета перфектно се съчетават с орнаменти и детайли от други материали, те могат да бъдат декорирани с всевъзможни допълнителни елементи;
  • Сребърните колиета могат да бъдат в разнообразие от размери, което ги прави подходящи за жени на всякаква възраст, та дори и за деца.

Особено голям интерес сред дамите предизвикват колиетата с диаманти, които са доказали във времето, че са способни на чудеса. Те могат да придадат елегантност, ефирност и голяма доза женственост на всеки тоалет и да приковават погледите на околните с лекота. Бляскавите елементи са чудесно допълнение на всяка визия.

Нашите сребърни колиета с диаманти ( нямаме сребърни колиета с диаманти, диаманти имаме само при бижутата от злато )  са доказателство за това. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива