Сребърни колиета

Сребърни колиета с име

78.00лв

Дамско сребърно колие

43.00лв

Дамско сребърно колие

37.00лв

Дамско сребърно колие

48.00лв

Дамско сребърно колие

69.00лв

Сребърно колие сърце

48.00лв

Сребърно колие дърво на живота

36.00лв

Сребърно колие с детелинки

55.00лв

Сребърно колие с пеперуди

40.00лв

Дамско сребърно колие детелинка

68.00лв

Дамско сребърно колие

78.00лв

Сребърно колие звездички

25.00лв

Сребърно колие цвете

59.00лв

Сребърно колие със сърца

48.00лв

Двойно сребърно колие със сърца

64.00лв

Двойно сребърно колие

51.00лв

Сребърно колие кученце

42.00лв

Сребърно колие цвете със седеф

59.00лв

Сребърно колие цвете със седеф

62.00лв

Двойно сребърно колие с перо

64.00лв


Сребърните колиета са сред най-обичаните от дамите бижута. Фината изработка и нежните форми стоят изключително елегантно на шията на всяка жена и това определено не остава незабелязано от околните. Затова ако сте мъж и искате да зарадвате своята майка, баба, сестра или любима, то определено това са сред подаръците, с които неминуемо ще постигнете желания ефект. Сребърните колиета от MK-ORO Jewellery пристигат при вас в красива кутия и със сертификат за изработката и качеството на продукта. 

Разнообразието от висулки на сребърните колиета в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с бижу, което изцяло отговаря на вътрешния ви свят. Среброто ще ви позволи да носите вашето сребърно колие, независимо дали отивате на работа, на разходка в парка, или се приготвяте за официална вечеря. Универсалната визия на този благороден материал е сред основните му предимства, но не и единственото.

Предимства на сребърните колиета:

  • Те са сравнително по-евтини от златните накити;
  • Големият диапазон на обработваемост на среброто дава възможност за използване на целия му потенциал, в резултат на което виждаме причудливи форми и интересни дизайнерски решения;
  • Сребърните колиета с родиево покритие са лесни за поддръжка бижута, които не изискват постоянни грижи;
  • Тъй като сребърните колиета перфектно се съчетават с орнаменти и детайли от други материали, те могат да бъдат декорирани с всевъзможни допълнителни елементи;
  • Сребърните колиета могат да бъдат в разнообразие от размери, което ги прави подходящи за жени на всякаква възраст, та дори и за деца.

Особено голям интерес сред дамите предизвикват колиетата с диаманти, които са доказали във времето, че са способни на чудеса. Те могат да придадат елегантност, ефирност и голяма доза женственост на всеки тоалет и да приковават погледите на околните с лекота. Бляскавите елементи са чудесно допълнение на всяка визия.

Нашите сребърни колиета с диаманти ( нямаме сребърни колиета с диаманти, диаманти имаме само при бижутата от злато )  са доказателство за това. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива