Сребърни колиета

Сребърни колиета с име

83.00лв

Италианско сребърно колие овал

110.00лв

Италианско сребърно колие капка

114.00лв

Италианско сребърно колие квадрат

106.00лв

Сребърно колие лебед

53.00лв

Елегантно сребърно колие листо

76.00лв

Елегантно сребърно колие

239.00лв

Елегантно сребърно колие

100.00лв

Нежно сребърно колие сърца

42.00лв

Сребърно колие Roberto Bravo

170.00лв


Сребърните колиета са сред най-обичаните от дамите бижута. Фината изработка и нежните форми стоят изключително елегантно на шията на всяка жена и това определено не остава незабелязано от околните. Затова ако сте мъж и искате да зарадвате своята майка, баба, сестра или любима, то определено това са сред подаръците, с които неминуемо ще постигнете желания ефект. Сребърните колиета от MK-ORO Jewellery пристигат при вас в красива кутия и със сертификат за изработката и качеството на продукта. 

Разнообразието от висулки на сребърните колиета в MK-ORO Jewellery ви дават възможност да се сдобиете с бижу, което изцяло отговаря на вътрешния ви свят. Среброто ще ви позволи да носите вашето сребърно колие, независимо дали отивате на работа, на разходка в парка, или се приготвяте за официална вечеря. Универсалната визия на този благороден материал е сред основните му предимства, но не и единственото.

Предимства на сребърните колиета:

  • Те са сравнително по-евтини от златните накити;
  • Големият диапазон на обработваемост на среброто дава възможност за използване на целия му потенциал, в резултат на което виждаме причудливи форми и интересни дизайнерски решения;
  • Сребърните колиета с родиево покритие са лесни за поддръжка бижута, които не изискват постоянни грижи;
  • Тъй като сребърните колиета перфектно се съчетават с орнаменти и детайли от други материали, те могат да бъдат декорирани с всевъзможни допълнителни елементи;
  • Сребърните колиета могат да бъдат в разнообразие от размери, което ги прави подходящи за жени на всякаква възраст, та дори и за деца.

Особено голям интерес сред дамите предизвикват колиетата с диаманти, които са доказали във времето, че са способни на чудеса. Те могат да придадат елегантност, ефирност и голяма доза женственост на всеки тоалет и да приковават погледите на околните с лекота. Бляскавите елементи са чудесно допълнение на всяка визия.

Нашите сребърни колиета с диаманти ( нямаме сребърни колиета с диаманти, диаманти имаме само при бижутата от злато )  са доказателство за това. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива