ЗЛАТНА БИЖУТЕРИЯ

Златни колиета с име

420.00лв

Златно колие сърце

208.00лв

Златно колие детелинка

276.00лв

Златни обици халки

291.00лв

Златни обици тип халки

274.00лв

Златни обици тип халки

250.00лв

Златни обици тип халки

263.00лв

Златни обици тип халки

230.00лв

Златни обици топчета 4мм

108.00лв

Златни обици топчета 3мм

88.00лв

Златни обици топчета 2мм

96.00лв

Златни детски обици звездички

86.00лв

Златни детски обици калинки

174.00лв

Златни детски обици калинки

108.00лв

Златни детски обици пеперудки

107.00лв

Златни детски обици пеперудки

142.00лв

Златни обици с циркони

267.00лв

Обици от жълто злато

328.00лв


Интернет завладява все повече сфери в нашия живот и продажбата на бижута не прави изключение в това отношение. Ние от MK-ORO Jewellery се стараем в нашата колекция “Златна бижутерия” да предложим разнообразие от най-различни модели бижута за малки и големи, които са само на един клик разстояние от вас. Независимо дали търсите златни обеци, колиета, кръстчета, дамски или детски гривни, или дори брачни халки, златната бижутерия на MK-ORO Jewellery е правилното място за вас.

MK-ORO Jewellery – изящество и блясък

Знаем, че създаването на бижута е изкуство и сме отдадени на това да предлагаме на нашите клиенти уникални дизайни и интересни орнаменти на едни от най-известните марки в бижутерийния свят. Опитваме се винаги да отговаряме на нуждите на нашите потребители. Всяко от предложенията в колекцията е съобразено както с класическите разбирания за стил и красота, така и с актуалните към момента тенденции.

Златните бижута – повече от украшения

И докато другите трендове идват и си отиват, златото остава винаги на мода. Това превръща покупката му в дългосрочна инвестиция, която трябва да бъде внимателно обмислена и добре преценена. Вече повече от десет години ние успяваме да предлагаме качествени и стилни златни бижута на нашите клиенти от цялата страна и да оправдаваме техните високи очаквания. За нас основен приоритет е удовлетворението на всеки, който ни се довери, и винаги се радваме, когато клиентите ни се връщат за повторна покупка при нас.

Ние в MK-ORO Jewellery сме с дългогодишни традиции и с изграден собствен почерк, който всяко от бижутата ни носи. Натрупаният опит в сферата и уменията на всеки професионалист от нашия екип ни помагат непрестанно да се развиваме и да усъвършенстваме златната бижутерия. Всяка поръчка пристига със сертификат за качество и в опаковка, която е също толкова изискана, стилна и красива, както и съдържанието в нея.

Демонстрирайте своето отношение към модата или засвидетелствайте обичта си към любим човек по възможно най-стилния начин. Златните бижута от MK-ORO Jewellery  ви очакват!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива