ЗЛАТНА БИЖУТЕРИЯ

Златни колиета с име

420.00лв

Златно колие с детелинка

217.00лв

Дамска златна гривна

489.00лв

Златно кръстче

80.00лв

Златна висулка дървото на живота

150.00лв

Златно колие майка с бебе

255.00лв

Висящи златни обици

260.00лв

Синджир тондо от бяло злато 40см

307.00лв

Златен синджир анкара 45см

131.00лв

Синджир от бяло злато 45см - анкара

212.00лв

Синджир от жълто злато панцер

209.00лв

Синджир от жълто злато тондо 45см

352.00лв

Детски обици халки от жълто злато

134.00лв

Детски обици халки от жълто злато

138.00лв

Детски обици от жълто злато

164.00лв

Златни детски обици мишленца

120.00лв


Интернет завладява все повече сфери в нашия живот и продажбата на бижута не прави изключение в това отношение. Ние от MK-ORO Jewellery се стараем в нашата колекция “Златна бижутерия” да предложим разнообразие от най-различни модели бижута за малки и големи, които са само на един клик разстояние от вас. Независимо дали търсите златни обеци, колиета, кръстчета, дамски или детски гривни, или дори брачни халки, златната бижутерия на MK-ORO Jewellery е правилното място за вас.

MK-ORO Jewellery – изящество и блясък

Знаем, че създаването на бижута е изкуство и сме отдадени на това да предлагаме на нашите клиенти уникални дизайни и интересни орнаменти на едни от най-известните марки в бижутерийния свят. Опитваме се винаги да отговаряме на нуждите на нашите потребители. Всяко от предложенията в колекцията е съобразено както с класическите разбирания за стил и красота, така и с актуалните към момента тенденции.

Златните бижута – повече от украшения

И докато другите трендове идват и си отиват, златото остава винаги на мода. Това превръща покупката му в дългосрочна инвестиция, която трябва да бъде внимателно обмислена и добре преценена. Вече повече от десет години ние успяваме да предлагаме качествени и стилни златни бижута на нашите клиенти от цялата страна и да оправдаваме техните високи очаквания. За нас основен приоритет е удовлетворението на всеки, който ни се довери, и винаги се радваме, когато клиентите ни се връщат за повторна покупка при нас.

Ние в MK-ORO Jewellery сме с дългогодишни традиции и с изграден собствен почерк, който всяко от бижутата ни носи. Натрупаният опит в сферата и уменията на всеки професионалист от нашия екип ни помагат непрестанно да се развиваме и да усъвършенстваме златната бижутерия. Всяка поръчка пристига със сертификат за качество и в опаковка, която е също толкова изискана, стилна и красива, както и съдържанието в нея.

Демонстрирайте своето отношение към модата или засвидетелствайте обичта си към любим човек по възможно най-стилния начин. Златните бижута от MK-ORO Jewellery  ви очакват!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива