GTM-T9K9TZ8

ЗЛАТНА БИЖУТЕРИЯ

Златни колиета име с емайл

279.00лв

Златни колиета с име

500.00лв

Златни обици с камъни циркони

212.00лв

Златни обици с камъни циркони

202.00лв

Златно колие с камъни циркони

313.00лв

Златно колие детелинка

517.00лв

Обици от бяло злато

276.00лв

Обици от бяло злато

183.00лв

Златни обици с бял емайл

351.00лв

Златна гривна за крак

346.00лв

Гривна за крак от бяло злато

344.00лв

Златна гривна с опал

347.00лв

Златна гривна с опал

361.00лв

Златно колие с опал

359.00лв

Златно колие с опал

365.00лв

Колие от бяло злато с опал

361.00лв

Колие от розово злато с опал

357.00лв

Златен пръстен

229.00лв

Златен пръстен с камъни циркони

159.00лв

Златен пръстен с камъни циркони

161.00лв


Интернет завладява все повече сфери в нашия живот и продажбата на бижута не прави изключение в това отношение. Ние от MK-ORO Jewellery се стараем в нашата колекция “Златна бижутерия” да предложим разнообразие от най-различни модели златни бижута за малки и големи, които са само на един клик разстояние от вас. Независимо дали търсите златни обеци, колиета, кръстчета, дамски или детски гривни, или дори брачни халки, златната бижутерия на MK-ORO Jewellery е правилното място за вас.

MK-ORO Jewellery – изящество и блясък със златни бижута

Знаем, че създаването на бижута е изкуство и сме отдадени на това да предлагаме на нашите клиенти уникални дизайни и интересни орнаменти на едни от най-известните марки в бижутерийния свят. Опитваме се винаги да отговаряме на нуждите на нашите потребители. Всяко от предложенията в колекцията е съобразено както с класическите разбирания за стил и красота, така и с актуалните към момента тенденции.

Златните бижута – повече от украшения

И докато другите трендове идват и си отиват, златото остава винаги на мода. Това превръща покупката му в дългосрочна инвестиция, която трябва да бъде внимателно обмислена и добре преценена. Вече повече от десет години ние успяваме да предлагаме качествени и стилни златни бижута на нашите клиенти от цялата страна и да оправдаваме техните високи очаквания. За нас основен приоритет е удовлетворението на всеки, който ни се довери, и винаги се радваме, когато клиентите ни се връщат за повторна покупка при нас.

Ние в MK-ORO Jewellery сме с дългогодишни традиции и с изграден собствен почерк, който всяко от бижутата ни носи. Натрупаният опит в сферата и уменията на всеки професионалист от нашия екип ни помагат непрестанно да се развиваме и да усъвършенстваме златната бижутерия. Всяка поръчка пристига със сертификат за качество и в опаковка, която е също толкова изискана, стилна и красива, както и съдържанието в нея.

Демонстрирайте своето отношение към модата или засвидетелствайте обичта си към любим човек по възможно най-стилния начин. Златните бижута от MK-ORO Jewellery ви очакват!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива