Златни колиета

Златни колиета с име

420.00лв

Дамско златно колие

205.00лв

Елегантно златно колие

1,245.00лв

Елегантно златно колие

685.00лв

Колие от розово злато със седеф

286.00лв

Златно колие с камъче

170.00лв

Златно колие с буква С

174.00лв

Златно колие с буква Р

170.00лв

Златно колие с буква М

203.00лв

Златно колие с буква К

179.00лв

Златно колие с буква Е

173.00лв

Златно колие с буква В

182.00лв

Златно колие безкрайност

173.00лв

Колие от жълто злато

191.00лв

Колие от жълто злато

162.00лв

Колие от бяло злато

172.00лв

Златно колие с кръстче

176.00лв

Златно колие с кръстче

156.00лв

Златно колие с кръстче

144.00лв

Златно колие с кръстче с камъче

144.00лв


Златното колие е задължително бижу за всяка дама и в това няма съмнение. Благодарение на своята “хамелеонска” същност, то позволява на жените да се превъплъщават в различни визии, за които винаги могат да разчитат на любимото си бижу.

В отговор на потребностите на дамите, които търсят качество и стилен дизайн, ние от MK-ORO ви представяме богата колекция от златни колиета, които бързо ще ви накарат да се влюбите в тях.

Златните колиета – нещо повече от аксесоар!

  • Когато сте решили да подарите на близък човек бижу, то златните колиета са идеалното решение за всеки повод. При тях не съществува опасност да объркате вкуса или размера. В миналото се е приемало, че мъж, който подарява златно колие на една жена, иска да засвидетелства своята любов към нея. Това се е запазило през годините, като социалният статус на жените се е определял от златните колиета, които те са получавали като подарък от своите възлюбени. И въпреки че тези маниери са останали в миналото, днес също няма да сбъркате, ако зарадвате своята дама с ново колие. Ако пък сте готови да предприемете и по-смела крачка за своето бъдеще, MK-ORO Jewellery ще ви помогне. В нашата колекция от годежни пръстени изборът ви ще е лесен, а желаното “ДА!” – гарантирано!
  • През последните години златните колиета са много повече от обикновени бижута. Те са се наложили като израз на идентичността на всяка жена и отражение на нейните вкусови предпочитания. По тази причина в MK-ORO Jewellery сме подбрали златни колиета в различни стилове, с разнообразни висулки, които ще ви позволят лесно да намерите нещо, което изцяло да ви подхожда;

Но това далеч не е всичко! Това, което отличава MK-ORO Jewellery от всичко друго на пазара, е високото качество на златните колиета. Ние вярваме, че златото е дългосрочна инвестиция и именно в такава сме я превърнали.

Нашите клиенти получават сертификат и пълна информация за изработката и материалите на избраното от тях бижу, което запазва своята стойност през годините.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива