Златни детски обеци

Златни детски обици ангелчета

168.00лв

Детски обици халки

153.00лв

Златни детски обици черешки

159.00лв

Златни детски обици калинки

131.00лв

Златни детски обици ангелчета

182.00лв

Детски обици от бяло злато сърца

149.00лв

Златни детски обици цветенца

167.00лв

Златни детски обици цветенца

164.00лв


Пробиването на ушите на момиченцата в ранна детска възраст е трайно установена през годините традиция. Нещо повече, детските златни обеци са сред първите подаръци, които малките дами получават от техните най-близки, и които им остават спомен за цял живот. Сигурни сме, че всяка жена има кутийка в своя шкаф, в която са скрити първите детски златни обеци, които е носила.

По тази причина, тъй като тези бижута не са само с естетическа стойност, но и са натоварени с емоционална значимост, ние от MK-ORO Jewellery сме се постарали да подберем детски златни обеци, които всяко дете ще обикне. Нашите модели ще се превърнат бързо в любим за всяко дете аксесоар, а по-късно и в красив спомен, който с гордост ще “предадете” на своите наследници.

MK-ORO Jewellery – правилният избор за всяко дете!

  • Пробиването на уши обикновено е последвано от известен период носене на медицинска стомана. След това обаче, е време за избор на други, подходящи за вашето дете бижута. Златото е благороден метал, който не предизвиква излишно дразнене и алергии, което прави детските златни обеци предпочитани;
  • Нашите модели са подходящи за момиченцата от тяхната най-ранна възраст до тийнейджърите им години, въпреки смяната на вкусовете. Детските златни обеци се отличават с повече цветове и интересни елементи – пеперуди, калинки, цветя и камъчета. При нас можете да намерите бижута, които изцяло отразяват енергийната същност на децата, но са стилни, семпли и красиви;
  • Едновременно с това детските ни златни обеци са съобразени с нуждите на децата. Закопчалките са подсигурени, а всеки от моделите е лек и не пречи на свободното движение на малчуганите.

Нашата колекция за деца не се изчерпва с детските златни обеци.

Ние предлагаме и детски златни гривни, които също впечатляват с разнообразие от модели и високо качество. За да сте сигурни в комфорта на вашето дете, доверете се на MK-ORO. Нашите детски златни обеци са подходящи и за подарък, с който ще предизвикате усмивката на всяко малко момиченце.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива