Златни детски обеци

Златни детски обици черешки

169.00лв

Златни детски обици черешки

171.00лв

Златни детски обици калинки

143.00лв

Златни детски обици сърчица

144.00лв

Златни детски обици сърца

247.00лв

Златни детски обици детелинки

211.00лв

Златни детски обици

252.00лв

Златни детски обици сърца

151.00лв

Златни детски обици цветенца

200.00лв

Златни детски обици цветенца

209.00лв

Детски обици халки

207.00лв

Детски обици халки

200.00лв

Златни обици пчелички

180.00лв

Златни обици калинки

175.00лв

Златни детски обици халки

254.00лв

Златни детски обици халки

252.00лв

Златни обици сърца

162.00лв

Златни детски обици сърца

187.00лв

Златни детски обици цветенца

205.00лв


Пробиването на ушите на момиченцата в ранна детска възраст е трайно установена през годините традиция. Нещо повече, детските златни обеци са сред първите подаръци, които малките дами получават от техните най-близки, и които им остават спомен за цял живот. Сигурни сме, че всяка жена има кутийка в своя шкаф, в която са скрити първите детски златни обеци, които е носила.

По тази причина, тъй като тези бижута не са само с естетическа стойност, но и са натоварени с емоционална значимост, ние от MK-ORO Jewellery сме се постарали да подберем детски златни обеци, които всяко дете ще обикне. Нашите модели ще се превърнат бързо в любим за всяко дете аксесоар, а по-късно и в красив спомен, който с гордост ще “предадете” на своите наследници.

MK-ORO Jewellery – правилният избор за всяко дете!

  • Пробиването на уши обикновено е последвано от известен период носене на медицинска стомана. След това обаче, е време за избор на други, подходящи за вашето дете бижута. Златото е благороден метал, който не предизвиква излишно дразнене и алергии, което прави детските златни обеци предпочитани;
  • Нашите модели са подходящи за момиченцата от тяхната най-ранна възраст до тийнейджърите им години, въпреки смяната на вкусовете. Детските златни обеци се отличават с повече цветове и интересни елементи – пеперуди, калинки, цветя и камъчета. При нас можете да намерите бижута, които изцяло отразяват енергийната същност на децата, но са стилни, семпли и красиви;
  • Едновременно с това детските ни златни обеци са съобразени с нуждите на децата. Закопчалките са подсигурени, а всеки от моделите е лек и не пречи на свободното движение на малчуганите.

Нашата колекция за деца не се изчерпва с детските златни обеци.

Ние предлагаме и детски златни гривни, които също впечатляват с разнообразие от модели и високо качество. За да сте сигурни в комфорта на вашето дете, доверете се на MK-ORO. Нашите детски златни обеци са подходящи и за подарък, с който ще предизвикате усмивката на всяко малко момиченце.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива