Гривни с червен конецВсички знаем поверието, което гласи, че червеното кончѐ е за здраве. От непознати времена до днес се смята, че носейки връв в този цвят, човек е защитен от “зли очи, хорско урочасване и завист”.

Сега вече имате възможност да се сдобиете с гривни с червен конец, които благодарение на своя модерен дизайн, изцяло ще се впишат в ежедневния ви стил, без да нарушават визията ви.

За гривните с червен конец от MK-ORO Jewellery като стилен начин да се предпазиш

  • Гривните с червен конец в MK-ORO Jewellery са в съчетание с разнообразие от златни и сребърни орнаменти – безкрайност, ангелче, калинка, детелинка, сърце, пеперуда и прочие – така едновременно можете да се възползвате от защитната функция на бижуто, но и да покажете своите интереси, предпочитания и разбиране за стил; 
  • Благодарение на регулируемата дължина , гривните с червен конец са универсално бижу, което е подходящо за всяка ръка;
  • Ако се притеснявате, че носейки това бижу, ще изглеждате старомодно, то нека ви кажем, че гривните с червен конец придобиха широка популярност през последните години и днес са по-модерни и актуални отвсякога;
  • Но гривните с червен конец са освен всичко останало и чудесен подарък за любим човек. Те не просто изглеждат добре, но и носят послание, емоционална стойност и демонстрират вашата загриженост за получаващия подаръка.

Ние от MK-ORO Jewellery се стараем да откликваме на всички потребности на нашите потребители и да предлагаме максимално широк набор от продукти, така че лесно и бързо да намирате всичко, от което имате нужда. Наред с “бижутата за големи”, при нас може да намерите подбрани детски сребърни гривни, в които всяко дете ще се влюби.

Ако искате да направите подарък със силна символична стойност или търсите за себе си амулет, който да е неотлъчно с вас, то не се колебайте повече и се сдобийте с някоя от гривните с червен конец от MK-ORO Jewellery. Заложете на качествени стоки на достъпни цени. 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива