Сребърни пръстени

Сребърен пръстен с цветен емайл

81.00лв

Сребърен пръстен с цветен емайл

84.00лв

Сребърен пръстен

35.00лв

Сребърен пръстен със зелен камък

27.00лв

Сребърен пръстен

138.00лв

Сребърен пръстен с камъни циркони

124.00лв

Сребърен пръстен с камъни циркони

31.00лв

Сребърен пръстен с цветен емайл

69.00лв


Търсите ли красив подарък за своята дама? Избирайки сред дамски сребърни пръстени, отличаващи се с високо качество и атрактивна цена, няма да сгрешите.

Пръстените са едни от най-обичаните от дамите бижута, наред с други колиета и аксесоари като златни пръстени, гривни и много други.

Разгледайте колекцията на MK-ORO Jewellery от дамски сребърни пръстени и изберете този, който подхожда в най-пълна степен на получателя си!

Защо предложенията на MK-ORO Jewellery за дамски сребърни пръстени си заслужават?

Нашите предложения за колиета, пръстени и други залагат на благороден метал, който с годините е доказал своята актуалност и практически остава винаги модерен - както сами се досетихте, става въпрос за среброто.

Среброто и конкретно различните модели сребърни пръстени в колекцията ни се предлагат в множество изчистени модели, а и такива с различни комбинации от камъни. Тук можете да закупите моден аксесоар, който ще пасне идеално на вкуса на всяка дама. Независимо дали се търси изчистена визия, или по-атрактивна, нашите пръстени се вписват идеално в ежедневния стайлинг.

Селекцията ни от дамски сребърни пръстени са подходящи за множество поводи - от ежедневни бизнес срещи, такива с приятели и работното ежедневие в офиса, до специални събития като сватби, балове, романтични срещи и много други.

Актуалните ни предложения от дамски сребърни пръстени са идеални за широка категория потребители, които преди всичко държат на уникалния си стил. Можете да селектирате търсенето си по цена, да избирате между модели с различни украшения и такива, които са семпли.

Дамски сребърни пръстени - допълнение на колекцията ви с бижута или уникален подарък

Търсите модели от дамски сребърни пръстени, с които да попълните колекцията си с бижута? Вие сте човек, който търси начин да зарадва своята любима, роднина или много близка приятелка? С колекцията на MK-ORO Jewellery сте на правилното място.

Нашите сребърни пръстени, предназначени специално за дамите, можете да постигнете не само завършек към елегантната визия на всяка дама, а и да изберете пръстен, който да бъде отличен моден акцент. Нужно е просто да съчетаете избрания пръстен с друго подходящо колие от продуктовата ни гама.

На което и от предложенията ни за дамски сребърни пръстени да се спрете, можете да  бъдете сигурни, че дамата, която го получи, ще се сдобие с елегантно оръжие, привличащо погледите.

В онлайн магазина на MK-ORO Jewellery поддържаме налична богата гама от дамски сребърни пръстени, които са на достъпни цени и са само на няколко клика разстояние. Възползвайте се от бързо, лесно и удобно пазаруване онлайн при покупката на сребърни пръстени и бижута.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива