Сребърни висулки

Сребърна висулка сърце

27.00лв

Сребърна висулка нота

34.00лв

Сребърна висулка безкрайност

25.00лв

Сребърна висулка бебе

49.00лв

Сребърна висулка фея

27.00лв

Сребърна висулка ангелче

35.00лв

Сребърна висулка ангелче

20.00лв

Сребърна висулка с циркони

23.00лв

Сребърна висулка с циркони

30.00лв

Сребърна висулка с цветен емайл

63.00лв

Сребърна висулка с цветен емайл

71.00лв

Сребърна висулка

64.00лв

Сребърна висулка листо

84.00лв

Сребърна висулка цвете

52.00лв

Сребърна висулка цвете

85.00лв

Сребърна висулка цвете с перлa

117.00лв

Сребърна висулка с перлa

87.00лв

Сребърна висулка с перлa

94.00лв

Сребърна висулка с перли

67.00лв

Сребърна висулка

72.00лв


Сребърните бижута определено са неизменна част от арсенала на повечето дами. Но кой е най-добрият начин да персонализирате притежаваните от вас сребърни колиета? Точно така!

Сребърните висулки за синджир дават широк набор от възможности, посредством които да изразите себе си и да превърнете едно на пръв поглед семпло колие в акцент на вашата екстравагантна и цветна визия.

Сребърните висулки за синджир от MK-ORO Jewellery – за послание без думи

  • Техниката за обработване на среброто днес се владее от стотици хора по света и в резултат на това на вниманието на потребителите се предлагат множество изящни сребърни висулки за синджир, които са прецизно изработени до най-малкия детайл. Ние сме се постарали да селектираме колекция от модели, които да отговарят на потребностите на всички наши потребители;
  • Сребърните висулки за синджир са наистина перфектният подарък за любителите на бижута – те демонстрират отношение, познаване на човека и са вещ, която запазва вида си във времето. Правилният избор на сребърна висулка ви гарантира, че подаръкът ви ще бъде високо оценен и няма да се озове на дъното на кутията за бижута. Затова, доверете се на MK-ORO Jewellery, където ще откриете точното бижу, което винаги да носи топли спомени и приятни емоции;
  • Благодарение на богатия набор от продукти в MK-ORO Jewellery сега вече имате възможност да създадете неповторим комплект за себе си или за любим човек като съчетаете сребърните висулки с ( по скоро да са свързани с категория “сребърни обици” дамски сребърни гривни със същите или сходни детайли – изисканата визия ви е напълно гарантирана.

Сравнително по-евтини от златото, сребърните висулки са стилни и елегантни, лесно се вписват във всеки стил и съумяват да разгърнат целия си потенциал, независимо от повода. Те едновременно ще допринесат за завършеността на вашата визия, но и ще внесат доза блясък и сияние в нея. Не чакайте повече, още сега разгледайте разнообразието от сребърни висулки за синджири и освежете своята колекция с перфектното допълнение за нея.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива