Сребърни висулки

Сребърно кръстче

16.00лв

Сребърно кръстче

17.00лв

Сребърно кръстче

23.00лв

Сребърен кръст

22.00лв

Сребърен кръст

21.00лв

Сребърна висулка с цветен емайл

76.00лв

Сребърна висулка с камъни циркони

94.00лв

Сребърна висулка с цветен емайл

52.00лв

Сребърен кръст

21.00лв

Сребърен кръст

24.00лв

Сребърна висулка дърво на живота

20.00лв

Сребърна висулка цветя

57.00лв

Сребърна висулка

40.00лв

Сребърна висулка дърво на живота

17.00лв

Сребърна висулка дърво на живота

21.00лв

Сребърна висулка дърво на живота

21.00лв

Сребърна висулка лястовичка

13.00лв

Сребърна висулка сърце

50.00лв

Сребърна висулка чупещо сърце

24.00лв


Сребърните бижута определено са неизменна част от арсенала на повечето дами. Но кой е най-добрият начин да персонализирате притежаваните от вас сребърни колиета? Точно така!

Сребърните висулки за синджир дават широк набор от възможности, посредством които да изразите себе си и да превърнете едно на пръв поглед семпло колие в акцент на вашата екстравагантна и цветна визия.

Сребърните висулки за синджир от MK-ORO Jewellery – за послание без думи

  • Техниката за обработване на среброто днес се владее от стотици хора по света и в резултат на това на вниманието на потребителите се предлагат множество изящни сребърни висулки за синджир, които са прецизно изработени до най-малкия детайл. Ние сме се постарали да селектираме колекция от модели, които да отговарят на потребностите на всички наши потребители;
  • Сребърните висулки за синджир са наистина перфектният подарък за любителите на бижута – те демонстрират отношение, познаване на човека и са вещ, която запазва вида си във времето. Правилният избор на сребърна висулка ви гарантира, че подаръкът ви ще бъде високо оценен и няма да се озове на дъното на кутията за бижута. Затова, доверете се на MK-ORO Jewellery, където ще откриете точното бижу, което винаги да носи топли спомени и приятни емоции;
  • Благодарение на богатия набор от продукти в MK-ORO Jewellery сега вече имате възможност да създадете неповторим комплект за себе си или за любим човек като съчетаете сребърните висулки с ( по скоро да са свързани с категория “сребърни обици” дамски сребърни гривни със същите или сходни детайли – изисканата визия ви е напълно гарантирана.

Сравнително по-евтини от златото, сребърните висулки са стилни и елегантни, лесно се вписват във всеки стил и съумяват да разгърнат целия си потенциал, независимо от повода. Те едновременно ще допринесат за завършеността на вашата визия, но и ще внесат доза блясък и сияние в нея. Не чакайте повече, още сега разгледайте разнообразието от сребърни висулки за синджири и освежете своята колекция с перфектното допълнение за нея.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива