Сребърни висулки

Нежна сребърна висулка с перла

33.00лв

Сребърна висулка сърце

50.00лв

Сребърна висулка чупещо сърце

24.00лв

Сребърна висулка с камъни циркони

16.00лв

Сребърна висулка с камъни циркони

18.00лв


Сребърните бижута определено са неизменна част от арсенала на повечето дами. Но кой е най-добрият начин да персонализирате притежаваните от вас сребърни колиета? Точно така!

Сребърните висулки за синджир дават широк набор от възможности, посредством които да изразите себе си и да превърнете едно на пръв поглед семпло колие в акцент на вашата екстравагантна и цветна визия.

Сребърните висулки за синджир от MK-ORO Jewellery – за послание без думи

  • Техниката за обработване на среброто днес се владее от стотици хора по света и в резултат на това на вниманието на потребителите се предлагат множество изящни сребърни висулки за синджир, които са прецизно изработени до най-малкия детайл. Ние сме се постарали да селектираме колекция от модели, които да отговарят на потребностите на всички наши потребители;
  • Сребърните висулки за синджир са наистина перфектният подарък за любителите на бижута – те демонстрират отношение, познаване на човека и са вещ, която запазва вида си във времето. Правилният избор на сребърна висулка ви гарантира, че подаръкът ви ще бъде високо оценен и няма да се озове на дъното на кутията за бижута. Затова, доверете се на MK-ORO Jewellery, където ще откриете точното бижу, което винаги да носи топли спомени и приятни емоции;
  • Благодарение на богатия набор от продукти в MK-ORO Jewellery сега вече имате възможност да създадете неповторим комплект за себе си или за любим човек като съчетаете сребърните висулки с ( по скоро да са свързани с категория “сребърни обици” дамски сребърни гривни със същите или сходни детайли – изисканата визия ви е напълно гарантирана.

Сравнително по-евтини от златото, сребърните висулки са стилни и елегантни, лесно се вписват във всеки стил и съумяват да разгърнат целия си потенциал, независимо от повода. Те едновременно ще допринесат за завършеността на вашата визия, но и ще внесат доза блясък и сияние в нея. Не чакайте повече, още сега разгледайте разнообразието от сребърни висулки за синджири и освежете своята колекция с перфектното допълнение за нея.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива