Сребърни синджири

Регулиращ сребърен синджир

44.00лв

Сребърен синджир

18.00лв

Сребърен синджир лъскава анкара

23.00лв

Сребърен синджир

73.00лв

Сребърен синджир

64.00лв

Сребърен синджир анкара

33.00лв

Сребърен синджир венециана

11.00лв

Сребърен синджир анкара

112.00лв

Сребърен синджир 45 см

108.00лв

Сребърен синджир 55см

189.00лв

Сребърен синджир тип колие 50см

66.00лв

Сребърен синджир тип ланец 60см

209.00лв

Сребърен синджир 60см

207.00лв

Сребърен синджир тип ланец

158.00лв

Сребърен синджир

97.00лв

Сребърен синджир картие 55см

110.00лв

Сребърен синджир панцер 55см

139.00лв

Регулиращ се сребърен синджир

44.00лв

Сребърен синджир гучи

21.00лв

Сребърен синджир панцер

16.00лв


Сребърните синджири са се превърнали в неизменна част от притежанията на всички мъже и жени, любители на бижутата. Верижките, популярни и сред двата пола, са с хилядолетна история, която се пише и днес. И ако в миналото носенето на този тип аксесоари е било знак за социалния статус, то в съвременните модни среди сребърните синджири определено са символ на стил и красота, която, сигурни сме, всеки от вас търси за своята визия. За да откликнете на актуалните тенденции, ние от MK-ORO Jewellery ви предлагаме лесен достъп до богата колекция от синджири, които бързо ще се превърнат в любимото ви бижу.

Сребърните синджири днес – модерните модели в MK-ORO  Jewellery

  • Тези бижута определено могат да варират – от семпли, изчистени и нежни плетки, които са идеален завършек на ежедневното ви облекло, до по-масивни, тежки и дебели модели, които определено ще привлекат вниманието на околните към вас;
  • Сребърните синджири могат да се носят самостоятелно, защото те са достатъчно впечатляващи и атрактивни. Но ако искате да прибавите малък, но свеж акцент, то лесно можете да го направите със сребърните висулки за синджир от MK-ORO JewelleryТака не само ще се радвате на елегантен аксесоар, но и ще разкриете част от себе си за околните. Нещо повече, комбинация на сребърен синджир с висулка е идеален подарък за любим човек.

В MK-ORO Jewellery ще намерите един нов, но стилен прочит на класическите модели сребърни синджири покрити с родий, в които са отразени и новите актуални тенденции в бранша. Те бързо ще ви завладеят и ще ви накарат да ги превърнете в част от своята колекция от бижута.

Направете своя избор още сега и само до дни избраният от вас модел ще бъде при вас в красива кутия и със сертификат за изработката и качеството. Не правете компромиси със сребърните си синджири, а превърнете покупката си в добре направена инвестиция. 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива