Детски сребърни гривни и обици

Детски сребърни обици катерички

23.00лв

Детски сребърни обици сърца

15.00лв

Детски сребърни обици "Hello Kitty"

21.00лв

Детски сребърни обици "Hello Kitty"

22.00лв

Детска сребърна гривна с цветенца

33.00лв


Голяма част от децата искат да подражават и приличат на своите родители, да правят точно каквото “големите” и да имат същите вещи. За да изпълним тези им желания, ние сме подготвили богата гама от детски сребърни гривни и обеци, с които това вече е възможно.

Колекцията ни от детски сребърни обеци и гривни е изцяло съобразена с потребностите на подрастващите. Малките елементи и практичните закопчалки ги правят удобни за тях, независимо дали спят, или играят навън.

Детски сребърни гривни и обеци – бижутата на вашите деца

  • Детските сребърни гривни отговарят изцяло на нежната и енергична детска душа – те са цветни и радват околните с настроение. Калинки, ангелчета и цветчета в розово, червено и синьо – това са само част от веселите дизайни и орнаменти, които можете да намерите при нас. Детските сребърни гривни са непреходен във времето начин да кажете на любимите малчугани около вас “Обичам те!”. Моделите с плочка позволяват да гравирате важна дата, име или послание;
  • Детски сребърни обеци – пробиването на ушите на малките момиченца се е превърнало в ритуал, който повечето родители извършват в най-ранна детска възраст. За тази цел ние сме подготвили богато разнообразие от модели, благодарение на които вашата принцеса винаги ще е доволна от избора на детски сребърни обеци;
  • Към колекцията от бижута на вашите малчугани можете да прибавите и гривните с червен конец, които не само ще ги радват, но и ще ги пазят от “зли очи”. Те са универсално бижу, което се напасва към размерите на всяка ръка.  

Детските сребърни гривни и обеци в MK-ORO Jewellery се радват на прецизна изработка и подобно на дамските сребърни гривни и останалите ни продукти, те пристигат при вас в стилна кутия и с гаранция за качеството си.

Всеки родител търси най-доброто за своето дете. А ние от MK-ORO Jewellery ви го предлагаме. Нашите детски сребърни обеци и гривни са способни да усмихнат всяко дете и да му донесат редица приятни моменти. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива