Детски сребърни гривни и обици

Детски сребърни обици пчелички

23.00лв

Детски сребърни обици ягоди

17.00лв

Детски сребърни обици черешки

16.00лв

Детски сребърни обици цветя

16.00лв

Детски сребърни обици ангелчета

16.00лв

Детски сребърни обици калинки

15.00лв

Детски сребърни обици калинки

16.00лв

Сребърна гривна с калинки

31.00лв

Сребърна гривна с ангелчета

26.00лв

Сребърна гривна с пеперуди

29.00лв

Сребърна гривна с цветя

31.00лв

Сребърна гривна с цветя

34.00лв

Сребърна гривна с черешки

32.00лв

Сребърна гривна с плочка и сърце

26.00лв

Детско колие хелоу кити

25.00лв

Детско колие сребърно хелоу кити

25.00лв


Голяма част от децата искат да подражават и приличат на своите родители, да правят точно каквото “големите” и да имат същите вещи. За да изпълним тези им желания, ние сме подготвили богата гама от детски сребърни гривни и обеци, с които това вече е възможно.

Колекцията ни от детски сребърни обеци и гривни е изцяло съобразена с потребностите на подрастващите. Малките елементи и практичните закопчалки ги правят удобни за тях, независимо дали спят, или играят навън.

MK-ORO Jewellery – бижутата на вашите деца

  • Детските сребърни гривни отговарят изцяло на нежната и енергична детска душа – те са цветни и радват околните с настроение. Калинки, ангелчета и цветчета в розово, червено и синьо – това са само част от веселите дизайни и орнаменти, които можете да намерите при нас. Детските сребърни гривни са непреходен във времето начин да кажете на любимите малчугани около вас “Обичам те!”. Моделите с плочка позволяват да гравирате важна дата, име или послание;
  • Детски сребърни обеци – пробиването на ушите на малките момиченца се е превърнало в ритуал, който повечето родители извършват в най-ранна детска възраст. За тази цел ние сме подготвили богато разнообразие от модели, благодарение на които вашата принцеса винаги ще е доволна от избора на детски сребърни обеци;
  • Към колекцията от бижута на вашите малчугани можете да прибавите и гривните с червен конец, които не само ще ги радват, но и ще ги пазят от “зли очи”. Те са универсално бижу, което се напасва към размерите на всяка ръка.  

Детските сребърни гривни и обеци в MK-ORO Jewellery се радват на прецизна изработка и подобно на дамските сребърни гривни и останалите ни продукти, те пристигат при вас в стилна кутия и с гаранция за качеството си.

Всеки родител търси най-доброто за своето дете. А ние от MK-ORO Jewellery ви го предлагаме. Нашите детски сребърни обеци и гривни са способни да усмихнат всяко дете и да му донесат редица приятни моменти. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива