Детски сребърни гривни и обици

Детски сребърни обици халки

19.00лв

Детски сребърни обици халки

20.00лв

Детски сребърни обици халки

20.00лв

Детски сребърни обици халки

20.00лв

Детски сребърни обици халки

21.00лв

Детски сребърни обици халки

20.00лв

Сребърни обици пеперудки

16.00лв

Детски сребърни обици калинки

27.00лв

Детска сребърна гривна с калинка

42.00лв

Детски сребърни обици калинки

19.00лв

Детска сребърна гривна ангелче

40.00лв

Детски сребърни обици ангелчета

22.00лв

Детски сребърни обици ягодки

26.00лв

Детска сребърна гривна с пчелички

44.00лв

Детски сребърни обици пчелички

25.00лв

Детски сребърни обици пчелички

25.00лв

Детски сребърни обици сърца

19.00лв

Детски сребърни обици цветенца

22.00лв


Голяма част от децата искат да подражават и приличат на своите родители, да правят точно каквото “големите” и да имат същите вещи. За да изпълним тези им желания, ние сме подготвили богата гама от детски сребърни гривни и обеци, с които това вече е възможно.

Колекцията ни от детски сребърни обеци и гривни е изцяло съобразена с потребностите на подрастващите. Малките елементи и практичните закопчалки ги правят удобни за тях, независимо дали спят, или играят навън.

Детски сребърни гривни и обеци – бижутата на вашите деца

  • Детските сребърни гривни отговарят изцяло на нежната и енергична детска душа – те са цветни и радват околните с настроение. Калинки, ангелчета и цветчета в розово, червено и синьо – това са само част от веселите дизайни и орнаменти, които можете да намерите при нас. Детските сребърни гривни са непреходен във времето начин да кажете на любимите малчугани около вас “Обичам те!”. Моделите с плочка позволяват да гравирате важна дата, име или послание;
  • Детски сребърни обеци – пробиването на ушите на малките момиченца се е превърнало в ритуал, който повечето родители извършват в най-ранна детска възраст. За тази цел ние сме подготвили богато разнообразие от модели, благодарение на които вашата принцеса винаги ще е доволна от избора на детски сребърни обеци;
  • Към колекцията от бижута на вашите малчугани можете да прибавите и гривните с червен конец, които не само ще ги радват, но и ще ги пазят от “зли очи”. Те са универсално бижу, което се напасва към размерите на всяка ръка.  

Детските сребърни гривни и обеци в MK-ORO Jewellery се радват на прецизна изработка и подобно на дамските сребърни гривни и останалите ни продукти, те пристигат при вас в стилна кутия и с гаранция за качеството си.

Всеки родител търси най-доброто за своето дете. А ние от MK-ORO Jewellery ви го предлагаме. Нашите детски сребърни обеци и гривни са способни да усмихнат всяко дете и да му донесат редица приятни моменти. Уверете се сами!

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива